Svenska spel och rättsväsendet!

Är det något som skiljer dessa verksamheter åt?
Rättsväsendet och svenska spel!

Alltså!

Skvitt ser i alla fall ingen skillad.

Christine Schürrer dömdes utan bevis.

Yes!

Sak samma med Tito Beltran. Han dömdes för att ett gäng hade hört samma story från en och samma person, men källan var ju endast en enda person som dessutom bara hade hört något! Men hon spred ut det till kreti och pleti, som todde på det. Sedan blandade vissa extremfeminister sig in i storyn och allt utmynnade i att lekstugan (läs: rättsväsendet!) lät sig övertygas!

Här infinner sig självklart ett för rättsväsendet föga smickrande hånskratt! Vad fan sysslar ni med egetligen i er skyddade verkstad? Och ni följer inte instruktionerna om objektivitetspricipen, inskriven i lag, och som gälller alla åklagare!

Det presumtiva offret väntade till och med i sju-åtta år innan hon efter påtryckning anmälde en helt obevisad våldtäkt.

En mans liv lades i ruiner!

Sådant väger lätt som en fjäder för alla inom rättsväsendet, lika lätt i rättsväsendets ögon som offrets lidande gör inför psykopatens ögon! Det straff är inte uppfunnet ännu, som är alltför plågsamt för att en domstol ska vägra att tillämpa det och det säger det mesta om dessa galna människor som verkar inom rättsväsendet. Vad skiljer dem då från de värsta och de grymmaste perversa sadistiska psykopterna som kan tänkas finnas på vår jord?

Svar: inget alls!

lotteriväsendet.jpg

Fy fan säger jag!

Skvitt har bara en sak att säga om detta:

piss off med det som kallas för rättsväsende! Det bör nog hellre kallas felväsende! Kanske rent av psykopatvälde – kan vara det rätta ordet!

 

Att Mats Alm är skyldig till mord bör betraktas som bevisat bortom varje rimligt tvivel, även om han är oskyldig. Går han fri så är det ännu en av alla de rättsskandaler som kantar hela vårt så kallade ”rättsväsende”!

Rättsväsende o svenska spel.jpg

Vad skiljer den rättsliga verksamheten, som borde vara seriös, från Svenska spel, som knappast kan anses vara det?

Möjligen, just i detta fall, kan det handla om den bottenlösa okunskap om personlighetsstörningar som genomsyrar hela samhället, inte minst just det som kallar sig ”rättsväsende” (här är det plats för skratt och tårar!).

Ja, ”kallar sig”!

Alla ger sig ju gärna fina epitet!

Mats alm fnissade.jpg

Skvitt har ingen möjlighet och ingen kunskap för att förklara om det kan finnas en skillnad som eventuellt kan finnas mellan spelbolaget och rättsväsendet, och kan alltså inte ens beskriva vilken skillnad som eventuellt och mot förmodan kan finnas!

Det närmsta Skvitt kommer i försök till förklaring är att man i rättsväsendet gärna faller pladask för psykopater, vilket ganska tydligt åskådliggörs av GOGILOL!

Det finns som sagt något som heter objektivietsplikt! Den gäller våra åklagare!

Den plikten gäller våra åklagare, upprepar Skvitt!

Skvitt upprepar det ännu en gång: Objektivitetsplikt lyder åklagarna under, ta mej fan, och fatta detta!

Varför blir Skvitt så upprörd? Kan det vara för att Skvitt har en massa kunskap om dessa i allmänhet  peronlighetsstörda personer som ägnar sig åt yrket? Och den kunskapen ger vid handen att det alltd rör sig om personer med störning av något slag, inte sällan psykopati!

 

Jo, just så är det!

Och det är ganska ironiskt att samma personighetsstörning oftast finns hos den som driver målet och hos den åtlade. Inte konstigt att de grövsta brottslingarna går fria, eller får iögonenfallande lindriga straff!

Inte heller konstigt att faktiska brottsoffer döms därför den som anklar och anmäler är en äkta psykopat!

Begrunda den meningen!

 

Jo! den där objektivitetsplikten: Finns den?

Objektivitetsplikt.jpg

Jo, men den praktiseras aldrig!

 


Till sist:

Skvitt hade ett inlägg kritiskt mot Bredbansdsbolaget. Skvitt fick respons från Bredbandsbolaget. Skitbra, tack!

Men Skvitt kommer aldrig att få respons från rätttsväsendet, lika lite som att Skvitt aldrig någonsin skulle få respons från en psykopat om jag dristade mig till att anklaga en sådan för något.

Eh?

Likhet?

Så självklart!

Javisst!

Störda människor tar aldrig åt sig någon kritik!


4 kommentarer on “Svenska spel och rättsväsendet!”

  1. Chemical Abstracts Services skriver:

    ”Att Mats Alm är skyldig till mord bör betraktas som bevisat bortom varje rimligt tvivel, även om han är oskyldig” ?Hur tänker du där?Menar du att han är skyldig oavsett om han gjort det eller ej?*fundersam*

    • skvitt skriver:

      Hej min osminkade clown!Jo, alltså han kan ju vara oskyldig, men ändå anses vara skyldig bortom varje rimligt tvivel. Det första är sanningen. Den vet vi inget om, mer än han själv. Det andra är vår fasta övertygelse och inget annat än vår tro. Och tron är det som varje domstolsutslag bygger på. Och när något är synnerligen troligt och inget tala emot, då döms folk även om de i vissa fall faktisk är oskyldiga. Många har dömts med sämre bevisning än den som finns mot Mats. Ibland kanske de har varit skyldiga, trots usla bevis 0ch i andra fall har de dömts fast de är oskyldiga.Rättsväsendet är som en tombola, det gäller att inte dra nitlotten!/Skvitt

  2. Astrid skriver:

    Funderade på det där med att preskriptionstiden för mord nu upphört. I många fall har man inte hittat kroppen och i andra fall var den förstörd ex bränd när den hittades så hur skall man då kunna fälla en mördare när man inte kan fälla Alm som bevisligen var den sista som såg offret vid liv och den första som såg henne död. Tänker också på vollsjömordet där brodern var den som ”hittade” offret och dömdes av tingsrätten. Han har heller inte erkänt. Vad är skillnaden mer än att Alm var vuxen med tillgång till transportmöjlighet?

    • skvitt skriver:

      Hej min trogna läsare!Du är en klok, begåvad och intressant person, det märks på din blogg. Och din fråga har du själv svaret på, så du skriver bara för att stryka under det jag själv påstår och i detta fall är ju svaret att de här två killarna har inte dragit samma lott, så klart!Rättegångar är väldigt kostsamma saker för samhället. Polisutredningar likaså. Mycket pengar skulle sparas om Svenska spel skötte hela verksamheten, plus att folk kunde ju spela på utgången, vilket i så fall skulle göra hela verksamheten vinstgivande.Man tippar helt enkelt på om det blir friande eller fällande – alltså vinst eller nit. Och så inför man ett odds och en jokersiffra, så klart!Slå ihop 13 olika åtal, så att det inte blir så lätt att vinna. Då kan 13 rätt ge en nätt summa, samtidigt som Svenska spel gör sig en förmögenhet och staten tar sin andel.En stor fördel är samtidigt att vi slipper alla dessa försök till resning och ingen kan heller påstå sig vara feldömd: ”Fan, jag drog en nitlott, men jag är oskyldig!””Jaha! Taskigt för dig!”/Skvitt


Lämna en kommentar